Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμοσ Κρητη / Κρήτη: Το ενάμιση μέτρο έφταναν τα δενδρύλλια χασίς σε / Ο πιο ισχυρός σεισμός και τρίτος .

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Η δόνηση των 3,2 ρίχτερ είχε . Ισχυρός σεισμός έντασης 4,4 ρίχτερ με επίκεντρο το αρκαλοχώρι που μάλιστα έγινε αίσθητος σε ολόκληρη την κρήτη. Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της .

Ο πιο ισχυρός σεισμός και τρίτος . Θλίψη στην Κρήτη για τον θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη
Θλίψη στην Κρήτη για τον θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη from www.newsit.gr
Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Ο πιο ισχυρός σεισμός και τρίτος . Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Ο σεισμός παρά το μικρό του μέγεθος, ταρακούνησε τόσο το πολύπαθο αρκαλοχώρι όσο και το ηράκλειο της κρήτης. Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της . Η δόνηση των 3,2 ρίχτερ είχε .

Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη.

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός έντασης 4,4 ρίχτερ με επίκεντρο το αρκαλοχώρι που μάλιστα έγινε αίσθητος σε ολόκληρη την κρήτη. Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Ο πιο ισχυρός σεισμός και τρίτος . Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Ο σεισμός παρά το μικρό του μέγεθος, ταρακούνησε τόσο το πολύπαθο αρκαλοχώρι όσο και το ηράκλειο της κρήτης. Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Η δόνηση των 3,2 ρίχτερ είχε .

Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη.

Ο πιο ισχυρός σεισμός και τρίτος . Κρήτη: Το ενάμιση μέτρο έφταναν τα δενδρύλλια χασίς σε
Κρήτη: Το ενάμιση μέτρο έφταναν τα δενδρύλλια χασίς σε from www.newsit.gr
Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Ο σεισμός παρά το μικρό του μέγεθος, ταρακούνησε τόσο το πολύπαθο αρκαλοχώρι όσο και το ηράκλειο της κρήτης. Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός έντασης 4,4 ρίχτερ με επίκεντρο το αρκαλοχώρι που μάλιστα έγινε αίσθητος σε ολόκληρη την κρήτη. Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας .

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας .

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της . Ισχυρός σεισμός έντασης 4,4 ρίχτερ με επίκεντρο το αρκαλοχώρι που μάλιστα έγινε αίσθητος σε ολόκληρη την κρήτη. Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Ο πιο ισχυρός σεισμός και τρίτος . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ο σεισμός παρά το μικρό του μέγεθος, ταρακούνησε τόσο το πολύπαθο αρκαλοχώρι όσο και το ηράκλειο της κρήτης. Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Η δόνηση των 3,2 ρίχτερ είχε . Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας .

Ο σεισμός παρά το μικρό του μέγεθος, ταρακούνησε τόσο το πολύπαθο αρκαλοχώρι όσο και το ηράκλειο της κρήτης. Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της . Η δόνηση των 3,2 ρίχτερ είχε . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Ο σεισμός παρά το μικρό του μέγεθος, ταρακούνησε τόσο το πολύπαθο αρκαλοχώρι όσο και το ηράκλειο της κρήτης. Σεισμός έγινε αισθητός και στα Χανιά | Χάρτης
Σεισμός έγινε αισθητός και στα Χανιά | Χάρτης from www.zarpanews.gr
Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της . Ο σεισμός παρά το μικρό του μέγεθος, ταρακούνησε τόσο το πολύπαθο αρκαλοχώρι όσο και το ηράκλειο της κρήτης. Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Η δόνηση των 3,2 ρίχτερ είχε . Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Ο πιο ισχυρός σεισμός και τρίτος . Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, .

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη.

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Ο πιο ισχυρός σεισμός και τρίτος . Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Ο σεισμός παρά το μικρό του μέγεθος, ταρακούνησε τόσο το πολύπαθο αρκαλοχώρι όσο και το ηράκλειο της κρήτης. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της . Η δόνηση των 3,2 ρίχτερ είχε . Ισχυρός σεισμός έντασης 4,4 ρίχτερ με επίκεντρο το αρκαλοχώρι που μάλιστα έγινε αίσθητος σε ολόκληρη την κρήτη.

Σεισμοσ Κρητη / Κρήτη: Το ενάμιση μέτρο έφταναν τα δενδρύλλια χασίς σε / Ο πιο ισχυρός σεισμός και τρίτος .. Ισχυρός σεισμός έντασης 4,4 ρίχτερ με επίκεντρο το αρκαλοχώρι που μάλιστα έγινε αίσθητος σε ολόκληρη την κρήτη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη.

Ο πιο ισχυρός σεισμός και τρίτος  σεισμοσ. Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη.